Τσίπρας στον πλοίαρχο του «Γαύδος»: “Επέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα!” (pics & video)

Γαύδος

Με την φράση «Επέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα» ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στον κυβερνήτη του σκάφους του Λιμενικού «Γαύδος». Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με το πλήρωμα του «Γαύδος» στην επίσκεψή του στο υπουργείο Ναυτιλίας. 

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων κι ελέγχου συνόρων στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού κι αυτή την ώρα μετέχει σε σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού.

Ο πρωθυπουργός στο γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή συνάντησε εκτός από το πλήρωμα του «Γαύδος» και μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών οι οποίοι είχαν μετάσχει στην καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών. Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει από την Κέρκυρα και οι έμποροι ναρκωτικών είχαν συλληφθεί στ’ ανοικτά της Τζιάς. Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με άνδρες της μονάδας ελικοπτέρων και αεροσκαφών του Λιμενικού.

Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο twitter  εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος.

«Είμαστε ευγνώμονες στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος που, με γενναιότητα και αυτοθυσία, υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter, σχετικά με τη συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το πλήρωμα του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης 090 «Γαύδος».

Δείτε το βίντεο: