Φωτίου για τις απειλές στον Κοτζιά: “Δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε”

Φωτίου

«Δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, δεν πρόκειται να φοβηθούμε στο να συζητήσουμε σοβαρά και να λύσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο 104,9”.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον ΑΝΤ1, ότι κάποιοι έστειλαν χθες απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, στην οποία έγραφαν ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», η κ. Φωτίου τόνισε: «Κανείς σ’ αυτή τη χώρα δεν πρόκειται να εκβιαστεί, να τρομοκρατηθεί από τέτοιου είδους δηλώσεις, κινήσεις κ.λπ. Δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, δεν πρόκειται να φοβηθούμε στο να συζητήσουμε σοβαρά και να λύσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα. Το Μακεδονικό είναι μεγάλο εθνικό θέμα. Θα συζητηθεί ήρεμα και θα πάρει όσο χρόνο απαιτεί».

«Κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω με τέτοιου είδους απειλές. Πιστεύω πως αυτό πρέπει να το κατανοήσουν όλοι» υπογράμμισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Τόσκα – Απείλησαν τον Κοτζιά: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοτζιάς για την απειλητική επιστολή και τις σφαίρες: «Ηθικοί αυτουργοί τα ΜΜΕ – Να καταδικάσουν ΝΔ και Εκκλησία»

ΑΚΟΜΑ: «Βόμβα» Βούλτεψη στις Παρεμβάσεις: Μυστική συμφωνία Τσίπρα για να δώσει την «Μακεδονία»