“Φωτιά” πήρε το πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ κόλλησε στο Περιστέρι

Μοναδική ευκαιρία «πέταξε» η ΑΕΚ στο Περιστέρι, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αραούχο στο 68′ έκανε το 1-0 και στο 80′ ο Ουάρντα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Ωστόσο η πίεση δεν απέδωσε καρπούς και μετά το 15′ που ισορρόπησε, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ. Στη μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Ουάρντα στο 38′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πίεσε, αλλά η ΑΕΚ αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 68′ ο Αραούχο με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι πάντως «φώναζαν», καθώς ο Λιβάγια ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ.

Το γκολ αυτό δεν αποσυντόνισε τους παίκτες του Κάναντι, οι οποίοι έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν στο 80′. Ο Ουάρντα -καλύτερος παίκτης του Ατρόμητου- με μια ωραία ενέργεια και τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Ατρόμητος σταμάτησε φέτος για μια ακόμη φορά την ΑΕΚ. Η Ενωση έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κάρτες: Γιαννούλης – Μοράν, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (78′ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα (90+1′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί (53′ λ.τρ. Μπρούνο), Ντάουντα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (53′ λ.τρ.Μοράν), Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος (76′ Μασούντ), Αραούχο (81′ Μπακασέτας)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο ΣΟΚ για ΠΑΟΚ από την έκθεση της Αστυνομίας! Κινδυνεύει ακόμα και με διπλή αφαίρεση βαθμών

Μιλάνε μόνοι τους: Οι αριθμοί των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ποίο ντέρμπυ! Η μελαχρινή σεξοβόμβα που τρελαίνει την Τούμπα (Εικόνες)