Όχι στα όπλα! Η Μελάνια «αδειάζει» τον Τραμπ για το ζήτημα της οπλοκατοχής (video)

ΜελάνιαΤο θέμα της οπλοκατοχής φαίνεται πως έχει δημιουργήσει αντιθέσεις και στην πρώτη οικογένεια, όπως μαρτυρά η τοποθέτηση της Μελάνια Τραμπ στο μαθητικό κίνημα που έχει δημιουργηθεί κατά της οπλοκατοχής.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο στη Φλόριντα, εισηγήθηκε χρήση όπλων από εκπαιδευτικούς. Η πρόταση του έγινε δεκτή με ιδιαίτερο σκεπτικισμό από τη μαθητική κοινότητα, που ξεσηκώθηκε ζητώντας λιγότερα όπλα στα σχολεία.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, μιλώντας σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο ενώπιον των συζύγων των Αμερικανών κυβερνητών επεσήμανε πως τα επιχειρήματα των μαθητών πρέπει να ακουστούν από την πολιτική ηγεσία της χώρας.

«Στον πρώτο μου χρόνο ως πρώτη κυρία, έμαθα ότι μέσα στη τραγωδία μπορείς πολλές φορές να δεις τη δύναμη και την αντοχή του ανθρώπινου πνεύματος. Μου δίνει θάρρος το γεγονός ότι παιδιά σε όλη τη χώρα χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να μιλήσουν, σε μια προσπάθεια να επιφέρουν αλλαγές. Είναι το μέλλον μας και αξίζουν να έχουν φωνή», είπε συγκεκριμένα η Μελάνια Τραμπ.

Να σημειωθεί πως επιζώντες μαθητές ένοπλων επιθέσεων σε σχολεία των ΗΠΑ ένωσαν τις φωνές τους για να διαμαρτυρηθούν κατά της ανεξέλεγκτης οπλοκατοχής στη χώρα, που στερεί κάθε χρόνο πολλές ζωές νεαρών εντός των σχολικών αιθουσών. Το κίνημα πιέζει τον Αμερικανό πρόεδρο να λάβει δραστικά μέτρα κατά της οπλοκατοχής.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ισχύ η πεντάωρη εκεχειρία στη μαρτυρική Γούτα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σεισμός 7,5 Ρίχτερ στην Παπούα Ν. Γουινέα – Περισσότεροι από 30 νεκροί (pics)

ΑΚΟΜΑ: Πανικός σε δρόμο της Μασαχουσέτης μεταξύ μοτοσυκλετιστών και αστυνομικών (Βίντεο)