16 Ιουλίου οι Scorpions στο Καλλιμάρμαρο – Μαζί τους η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Scorpions

Οι Scorpions επιστρέφουν στην Αθήνα στα μέσα Ιουλίου σε μια σημαντική στιγμή για το αγαπημένο συγκρότημα, αλλά και τους χιλιάδες φίλους τους σε όλο τον κόσμο, που θα δώσουν ραντεβού σε ένα ιστορικό σημείο της Ελλάδας.

Για πρώτη φορά το θρυλικό συγκρότημα θα τραγουδήσει σε ένα από τα ομορφότερα στάδια του κόσμου, στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου αναβίωσαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896 κι εκεί που πάντα καταλήγει κάθε χρόνο ο αυθεντικός μαραθώνιος της Αθήνας.

Οι Scorpions στο άκουσμα και μόνο της ιδέας ενθουσιάστηκαν! Αλλά και ο τίτλος της βραδιάς, «Once in a Lifetime», δεν είναι τυχαίος, μιας και οι εκπλήξεις δεν σταματούν στην επιλογή του μοναδικού αυτού χώρου!

Τη συναυλία θα ανοίξει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρουσιάζοντας με συμφωνικό ήχο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των διάσημων σκορπιών.

Για πρώτη φορά επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε 2 από τα πιο διάσημα τραγούδια των Scorpions με τη συμμετοχή παιδικής χορωδίας. Και φυσικά, το αγαπημένο μας συγκρότημα θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό μια μοναδική ροκ συναυλία, αντάξια της καριέρας του.

Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως «τροφή για την ψυχή»

Μια ροκ βραδιά που έχει σκοπό να μείνει στην ιστορία! Άλλωστε μην ξεχνάμε και τη μανία των Ελλήνων για τους «Σκορπιούς». Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία ξεπερνά τις 200.000!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο – Το καλοκαίρι οι Arctic Monkeys στην Αθήνα!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη άντρας που απείλησε να απαγάγει τη Lana Del Rey

ΑΚΟΜΑ: H «έμμεση» απάντηση της Καραβάτου για την κόντρα της με τη Σπυροπούλου (video)