Αυτή είναι η πιο άβολη στάση στο σεξ (για γυναίκες και άνδρες)

249

Το σεξ είναι η μεγαλύτερη πράξη οικειότητας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και πόσο πιο κοντά από αυτό μπορείς να έρθεις με έναν άνθρωπο; Δεν έχει περισσότερο. Όσο όμως κι αν θες να τα δοκιμάσεις όλα με το άλλο σου μισό, τόσο θα υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα σε κάνουν να το σκέφτεσαι δυο φορές πριν τα επιχειρήσεις στο κρεβάτι, ή και κάπου αλλού.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα των φαρμακείων Superdrug, το 87% των ζευγαριών, λένε ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι ελαφρώς μέχρι μέτρια περιπετειώδης. Για την μελέτη αυτή, ρωτήθηκαν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις 1000 άνθρωποι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ενώ γενικά ο κόσμος είναι ανοιχτός στο να δοκιμάσει νέα πράγματα στο σεξ, υπάρχουν κάποια πράγματα που τους αγχώνουν λίγο παραπάνω, όπως ας πούμε η πιθανότητα να χρησιμοποιήσουν ερωτικά βοηθήματα ή μερικές πιο “πικάντικες” σεξουαλικές πρακτικές στη ρουτίνα τους.

Το 35,7% των ανδρών και το 41.4% των γυναικών, δήλωσαν ότι η σκέψη του να είναι “δούλα” (bondage), του σαδομαζοχισμού και του σεξ σε δημόσιους χώρους τους δημιουργεί στρες.

Παράλληλα, όλοι ενθουσιάζονται στην ιδέα του να δοκιμάσουν μια καινούρια στάση στο σεξ. Η λιγότερα δελεαστική σεξουαλική σκέψη και για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες, είναι η στάση όρθιο 69, στην οποία νιώθει άβολα το 42.7% των ανδρών και το 56.8 των γυναικών. Πιο άνετα νιώθουν με το ιεραποστολικό, τη γυναίκα από πάνω και την στάση του “σκύλου”.

Της Λυδίας Μανιάτη

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος από τον ΑΝΤ1

Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Δεν έχουμε καθημερινή επαφή, γιατί…» (video)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του (video)