Home News Μάρδας στις Παρεμβάσεις: Ρήξη Ελλάδος-Τουρκίας σημαίνει ρήξη της Τουρκίας με το Ευρώ...

Μάρδας στις Παρεμβάσεις: Ρήξη Ελλάδος-Τουρκίας σημαίνει ρήξη της Τουρκίας με το Ευρώ (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 6 Μαρτίου, ο Δημήτρης Μάρδας βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Μάρδας στην αρκετά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του για τις εντάσεις που έχει δημιουργήσει η Τουρκία, ανέφερε ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να πάρουμε παράδειγμα από τους Κύπριους. Τόνισε χαρακτηριστικά, ότι μετά το εμπόδιο που έβαλε στο πλωτό γεωτρύπανο να ξεκινήσει τις εργασίες στο οικόπεδο της ΑΟΖ των Κυπρίων, η κυβέρνηση της Κύπρου οδήγησε  την Τουρκία στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και απαγόρευσε την διακίνηση Τουρκικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσης τόνισε ότι υπάρχουν τρόποι πιέσεως προς την Τουρκία τόσο οικονομικοί, όσο και πολιτικοί από την Ευρώπη. “Δεν είμαστε πλέον στο 1996. Δεν είμαστε Ελλάδα και Τουρκία. Μπορώ να πω ότι είμαστε εμείς, η Τουρκία και πάνω στο κεφάλι μας είναι το ευρώ”, ανάφερε χαρακτηριστικά.

“Η ρήξη Τουρκίας Ελλάδας σημαίνει ρήξη της Τουρκίας με το Ευρώ και ξέρετε πως η διεθνείς κερδοσκοπία περιμένει στην γωνία;” αναρωτήθηκε ο κ. Μάρδας.

Δείτε όλα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η τοποθέτηση του ξεκινά στο 13:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμμένος από Βρυξέλλες: «Το ζήτημα των δύο στρατιωτικών είναι θέμα και της ΕΕ – Θα ενημερωθεί και το ΝΑΤΟ» (video)

Μάζης στις Παρεμβάσεις: Οι Τούρκοι απήγαγαν και αιχμαλώτισαν τους Έλληνες στρατιωτικούς

Εμπάργκο στους Τούρκους κάνουν οι Εβρίτες για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Exit mobile version