Έξαλλη η Ντορέττα για τις εικόνες με τον Ντάνο: «Ξεπέρασαν τα όρια»! (Βίντεο)

Έξω φρενών η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τις φωτογραφίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να την ταϊζει στο στόμα σε ουζερί.

Η Ντορέττα είπε: «Αυτές οι καθαυτές οι φωτογραφίες δεν με σόκαραν… Βρέθηκε ένας φωτογράφος, δεν τον είδαμε, δεν καταλάβαμε και μας τράβηξε… εντάξει αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτό που μου φαίνεται χειρότερο είναι ότι κάποιος με τράβηξε κρυφά και τις έδωσε σε δημοσιογράφο. Κρίμα

Κοινωνιολογικά αυτός χρήζει μελέτης. Με εκπλήσσει, εγώ δε θα το έκανα ποτέ αυτό, να τραβήξω κρυφά δύο άλλους ανθρώπους και να τις στείλω στους δημοσιογράφους. Δεν μου ξανά έχει έτυχε αυτό… Όχι, δεν το αποδέχομαι επειδή γίνεται αυτό… εμένα αυτό σαν κίνηση μου φαίνεται περίεργη… Με ενόχλησαν οι συζητήσεις, που έγιναν μετά… Δε με ενόχλησε η καθαυτού φωτογραφία γιατί δεν κάναμε κάτι κακό, δύο φίλοι βγήκανε έξω να φάνε, δεν ήταν κάτι περίεργο. Οι συζητήσεις που έγιναν μετά από αυτό, κάποιες ξεπέρασαν τα όρια…»!

Και ξεκαθάρισε ότι με τον Ντάνο είναι μόνο φίλοι!  Δείτε όλα όσα είπε στο Πρωινό η Ντορέττα για τον φίλο της, τον Ντάνο!

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αγγελόπουλος ταΐζει στο στόμα την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φουντώνουν οι φήμες ότι η Ντορέττα κι ο Ντάνος είναι μαζί (video)

Αναστάτωση προκάλεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποκαλύφθηκαν όλα! (vid)