Αυτός επιστρέφει από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 και δείχνει την πόρτα στον…

Η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη. Ο άνθρωπος που εξασφάλισε την πρώτη άδεια για τον ΣΚΑΪ στο διαγωνισμό που ακυρώθηκε και μάλιστα με το χαμηλότερο τίμημα, ο μάνατζερ που έκλεισε τη συμφωνία με τον Ιλίτζαλι για «Voice» και «Survivor» στον ΣΚΑΪ είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον ΑΝΤ1. Και ήδη καρέκλες και θρόνοι έχουν αρχίσει να τρίζουν.

Άλλωστε η εντολή από πολύ ψηλά δεν επιδέχεται παρερμηνείες. Κανένας προγραμματισμός για του χρόνου. Τέσσερις μονάδες άνοδο μέχρι τον Μάϊο αλλιώς… ξηλώστε τα πάντα.

Εκπομπές θα κοπούν, συμβόλαια θα λυθούν, καμία σειρά από τις φετινές δεν θα πάρει παράταση ενώ θα υπάρξει ντόμινο εξελίξεων και στην ενημέρωση με μόνο ακλόνητο τον Πατριάρχη της πρωινής ζώνης Γιώργο Παπαδάκη.

Οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 θα είναι καταιγιστικές μετά το Πάσχα και ήδη στελέχη σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας έχουν πια συνειδητοποιήσει πως το επερχόμενο τέλος είναι μη αναστρέψιμο. Αναφέρομαι στον Κώστα Κιμπουρόπουλο ο οποίος κλείδωσε και επιστρέφει στο «μαντρί» με τον Λάτσιο να βλέπει όλο και πιο καθαρά την πόρτα εξόδου… Εκτός και αν…

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατάκα Δρυμωνάκου για Σπυροπούλου: «Δεν την ήξερα και ρώτησα τα άλλα παιδιά να μου πουν ποια είναι» (video)

Χρόνια μετά! Η τηλεοπτική συνάντηση και τα δάκρυα Μενεγάκη-Πατέρα στον «αέρα» (video)

Θα το δούμε κι αυτό! Έρχεται συνεργασία ALPHA-STAR;