Δημοσιογράφος, πιστός του Πούτιν για Σκρίπαλ: “Οι προδότες συνήθως… πεθαίνουν”

Πούτιν

«Ξεσπάθωσε» κεντρικός παρουσιαστής του πλήρως ελεγχόμενου από το Κρεμλίνου Καναλιού Ένα, για το περιστατικό με τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα και της κόρης του στη Βρετανία. 

Ο Κίριλ Κλεϊμένοφ, έστειλε τις… προειδοποιήσεις του: «Δεν εύχομαι το θάνατο κανενός, αλλά για καθαρά εκπαιδευτικούς σκοπούς, έχω μια προειδοποίηση προς όποιον ονειρεύεται μια τέτοια καριέρα. Το επάγγελμα του προδότη είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο». Ανέφερε μάλιστα ότι λίγοι από όσους το τόλμησαν έζησαν μέχρι τα βαθιά γεράματα αναφέροντας και κάποιες από τις αιτίες θανάτου τους: «Αλκοολισμός, εθισμός στα ναρκωτικά, άγχος και κατάθλιψη που οδηγούν στην καρδιακή προσβολή, ακόμα και οι αυτοκτονίες».

Και στη συνέχεια έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος: «Ειδικά για προδότες ή για όσους απλώς μισούν την πατρίδα τους στον ελεύθερό τους χρόνο, να πω αυτό: Μην διαλέξετε τη Βρετανία για να πάτε να μείνετε. Κάτι δεν πάει καλά εκεί. Ίσως είναι το κλίμα, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουν συμβεί εκεί πάρα πολλά περίεργα συμβάντα με θανάσιμα αποτελέσματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πράκτορας Σεργκέι Σκρίπαλ και η κόρη του νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βρετανίας μετά από δηλητηρίαση από νευροτοξική ουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρετανός αστυνομικός που ήρθε σε επαφή με τον Ρώσο πρώην κατάσκοπο Σκριπάλ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το γλιτώσαμε το… κουμπί! Ο Τραμπ θα συναντήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

ΑΚΟΜΑ: Βιοαπειλή για τον Άρη το αυτοκίνητο Tesla του Έλον Μασκ