Επίθεση Καμμένου σε Τουρκία: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία (Βίντεο)

Οξύτατους τόνους με αποδέκτη την Άγκυρα και τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν έστειλε ο Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

“Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πως ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε”, είπε ο υπουργός Άμυνας.

Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι “οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εδαφική ακεραιότητα”.

Αναφερόμενος στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο υπουργός Άμυνας είπε: “Ζητώ τη στήριξη των φίλων και συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης. Δεν φτάνουν απλά οι δηλώσεις. Χρειάζονται πράξεις. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους. Θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους”.

“Τέτοιες συμπεριφορές τη στέλνουνε πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στα βάθη της Ανατολής”, είπε σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παυλόπουλος: Θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε, δίχως ίχνος εκπτώσεων, την ελευθερία μας

Αλ. Τσίπρας: «Η ίδια η ιστορία μας είναι το εχέγγυο ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Καμμένος: Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους αγωνιστές του 1821