“Μπουρλότο” στην Τούμπα – Έξαλλος ο Σαββίδης παίρνει… κεφάλια

H εκδίκαση για όσα έγιναν στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έφερε τον ΠΑΟΚ σε δυσχερή θέση αναφορικά με την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών απομακρύνει την ομάδα από την κορυφή, ενώ οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών συνεπάγονται ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να παίξει την τελευταία του «ζαριά» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ χωρίς κόσμο στην Τούμπα.

O ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση κατά της τιμωρίας, ωστόσο εάν δεν δικαιωθεί, τα πράγματα για την ομάδα θα είναι δύσκολα, σύμφωνα με το sportdog.gr.

Όπως είναι λογικό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, είναι δυσαρεστημένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, γι’ αυτό και άλλαξε εκτάκτως το πρόγραμμά του ώστε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να αναλάβει δράση, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είναι έξαλλος, όχι μόνο με την απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Superleague, αλλά και ανθρώπους στο εσωτερικό της ομάδας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Σαββίδης φέρεται να είναι «έξω φρενών» με το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ, αφού θεωρεί ότι πιάστηκε απροετοίμαστο από τη συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Αρετόπουλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκτιμώντας ότι (σ.σ. η συμπληρωματική έκθεση) δεν πρόκειται να κατατεθεί.

Συνολικά, πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει πολλά στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι εάν δεν το πετύχει, πιθανότατα οι αλλαγές στο εσωτερικό του να είναι σαρωτικές!

Εάν η σεζόν ολοκληρωθεί με τον Δικέφαλο να μην καταφέρνει να στεφθεί πρωταθλητής, κάτι το οποίο θα οφείλεται εν πολλοίς στην τιμωρία που του επιβλήθηκε, δεν αποκλείεται ο Ιβάν Σαββίδης να… πάρει κεφάλια, προχωρώντας σε βαθιές τομές στη δομή του συλλόγου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο σοκ για τον ΠΑΟΚ: «Βαρύς ο πέλεκυς» από την Super League

Στο νοσοκομείο ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Πρώτες αντιδράσεις Σαββίδη: Αποσύρει την χορηγία της «Σουρωτή» στην Super League;