Πρόεδρος ΕΠΟ – Δεσμεύσεις ως την άλλη Παρασκευή για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα

ΕΠΟ

Μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή έχει διορία το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να καταθέσει εγγράφως προτάσεις για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, προκειμένου η Ομοσπονδία και ο Γιώργος Βασιλειάδης να εξετάσουν το ενδεχόμενο ανάκλησης της επ’ αόριστον αναβολής της Super League.

Αυτό υποστήριξε ο Βαγγέλης Γραμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του Χέρμπερτ Χούμπελ, προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, όπου υποστήριξε πως το ενδεχόμενο Grexit είναι πιθανό.

«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να δεσμευτεί εγγράφως στο κράτος με προτάσεις που θα αφορούν την ασφάλεια των γηπέδων. Θα δεσμευτούμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα καταθέσουμε τις προτάσεις στην Ομοσπονδία. Θα τις μεταφέρουμε στον υφυπουργό αθλητισμού και αυτός θα κρίνει αν είναι προς την κατεύθυνση που ανέφερα προηγουμένως», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Και συνέχισε: «Έπειτα θα αποφασίσει αν αναστείλει την διακοπή του πρωταθλήματος. Την μεθεπόμενη Παρασκευή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει δεσμευτεί να καταθέσει προτάσεις εγγράφως και η Ομοσπονδία και ο υφυπουργός θα αξιολογήσει αν είναι ικανές για να αποφασίσει ανάκληση της απόφασης».

Τέλος, ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε: «Οι προτάσεις πρέπει να έχουν λογική απομάκρυνσης της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους και την ασφάλεια των γηπέδων και θα δεσμευτεί το σύνολο του ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Σαββίδη για απειλές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας για διακοπή πρωταθλήματος: Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος

ΑΚΟΜΑ: Εισαγγελική έρευνα για την άδεια οπλοφορίας του Σαββίδη – Ποια στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια!