Σε βαρύ κλίμα το επισκεπτήριο των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Κρατούμενοι από τις 2 Μαρτίου παραμένουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, που συνελήφθησαν σε τουρκικό έδαφος στις Καστανιές Έβρου και φυλακίστηκαν στην Αδριανούπολη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι γονείς των δύο στρατιωτικών τους επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή, για τέταρτη φορά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των δικηγόρων των Ελλήνων στρατιωτικών πίσω από προστατευτικά τζάμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των στρατιωτικών είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση… Τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους από τις φυλακές, δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση. Το μόνο που ανέφερε ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, ήταν “περιμένουμε”.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ενημερώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης πως και οι δύο ενστάσεις τους απορρίφθηκαν, εξ ου και οι γονείς τους βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πόσο μάλλον, όταν η κυβέρνηση, δια στόματος Δημήτρη Τζανακόπουλου, δηλώνει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι δεν γνωρίζει πότε θα απελευθερωθούν και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απορρίφθηκε η ένσταση: Παραμένουν προφυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Τζανακόπουλος: «Να ξεκαθαρίσει άμεσα η Τουρκία για ποιο λόγο κρατούνται οι Ελληνες στρατιωτικοί»

Κοτζιάς από Βιέννη: «Ελπίζω να κάνουμε κάποια θετικά βήματα σήμερα»