Στη ΜΕΘ ο Γιώργος Βουλγαράκης μετά το τροχαίο – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Βουλγαράκης

Με ανοικτό επιλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης διαγνώστηκε ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης, ο οποίος μεταφέρθηκε το απόγευμα στην Κεντρική Κλινική Αθηνών μετά από τροχαίο ατύχημα, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κλινικής, πραγματοποιήθηκε πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο χειρουργείο προς αποκατάσταση. Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο πρώην υπουργός ήταν πολύωρη και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), καθώς οι γιατροί θέλουν να αποκλείσουν οποιαδήποτε μετεγχειρητική επιπλοκή στο πόδι και σε περίπτωση που υπάρξει ανησυχητική έκβαση θα μπορούν να παρέμβουν άμεσα, ώστε να μη μετατραπεί το περιστατικό σε μη αναστρέψιμο.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το Ζάππειο, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί πόδι και το δεξί χέρι.

Ο κ. Βουλγαράκης υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο το βράδυ της Τρίτης, με τους γιατρούς να έχουν διαγνώσει συντριπτικό κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός.

Η εισαγωγή του στην ΜΕΘ κρίθηκε επιβεβλημένη για καθαρά προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποκλειστεί και αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε ενδεχόμενη μετεγχειρητική επιπλοκή που θα μπορούσε να παρουσιαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Καμμένος για συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου: «Δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπακογιάννη: «Απογοητευτική η στάση ΕΕ και διεθνούς κοινής γνώμης για τους Έλληνες στρατιωτικούς»

ΑΚΟΜΑ: Στα Σκόπια Πέμπτη και Παρασκευή ο Νίκος Κοτζιάς