Στις Παρεμβάσεις ο υφυπουργός αθλητισμού: “Κορυφή του παγόβουνου” η εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου ο παρουσιαστής της εκπομπής Παρεμβάσεις Άκης Παυλόπουλος με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο κ. Βασιλειάδης ήταν αρκετά αποκαλυπτικός λέγοντας ότι “ζήσαμε πολλά περίεργα το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφασίσαμε την αναστολή του πρωταθλήματος με σκοπό να θωρακίσουμε το ποδόσφαιρο και να πετύχουμε κάποια θετικά πράγματα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην συμβούν τα χειρότερα σενάρια”.

“Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω” τόνισε ο υφυπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι “έχουμε πετύχει πολλά αυτά τα τρία χρόνια και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα”.

Ανάφερε επίσης ότι “υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δεν ενδιαφέρονται οι ιθύνοντες του, αλλά ούτε και τα μέρη που απαρτίζουν την ποδοσφαιρική οικογένεια”, είπε χαρακτηριστικά. “Ούτε μόνο ενδιαφέρονται αλλά συντηρούν ένα κράτος ανομίας και θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια”, είπε επίσης.

Το περιστατικό στην Τούμπα είναι η κορυφή του παγόβουνου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε ο κ. Βασιλειάδης και ανέφερε τα γεγονότα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά και άλλα μικρότερου βεληνεκούς που δεν έπρεπε όμως να υπάρχουν. Ανέφερε επίσης και για σωρεία “πολεμικών” δηλώσεων που έγιναν καθ’όλη την χρονιά και που πρέπει σε κάποια στιγμή αυτό να τελειώσει.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Βασιλειάδης στον Άκη Παυλόπουλο. Η τοποθέτηση του ξεκινά στο 01:30ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας για διακοπή πρωταθλήματος: Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος

Σε απόγνωση ο Κομίνης: «Τελείωσα από τη διαιτησία, έχω γυναίκα 7 μηνών έγκυο»

Ο υφυπουργός αθλητισμού, η διακοπή του πρωταθλήματος και ο… κότσιφας! (Βίντεο)