Συμμορίες Πακιστανών και Αλγερινών μαχαιρώνουν και ληστεύουν στην Ακρόπολη

Τουλάχιστον πέντε άτομα -πιθανότατα από το Πακιστάν- αναζητούν οι αστυνομικές αρχές για τις πρόσφατες ληστείες με μαχαίρι που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης, το Σαββατοκύριακο.

Οι δράστες δε δίστασαν ακόμα και να… μαχαιρώσουν έναν 19χρονο, ο οποίος προσπάθησε να τους απωθήσει! Το περιστατικό έχει τρομοκρατήσει τους νέους που συχνάζουν σε Ακρόπολη και Θησείο.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα ζευγάρι δέχτηκε επίθεση στη Ρωμαϊκή Aγορά στο Μοναστηράκι. Ειδικότερα, δύο δράστες, σύμφωνα με την κατάθεση των θυμάτων, βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ληστές που υπό την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα.

Όταν ο 23χρονος προσπάθησε να αντισταθεί, του επιτέθηκαν με μανία και άρχισαν να τον ξυλοφορτώνουν, κλέβοντας τελικά τα χρήματα τόσο του ίδιου όσο και της 19χρονης συντρόφου του. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών από την πρώτη στιγμή εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει ορισμένους από τους δράστες και βρίσκονται κοντά στη σύλληψή τους».

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι του κέντρου ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποινές 2-5 ετών προβλέπει η τουρκική νομοθεσία για τους Έλληνες στρατιωτικούς – Περισσότερα χρόνια αν κατηγορηθούν για κατασκοπία

Αιματηρό επεισόδιο με δύο σοβαρά τραυματισμένους στη Θεσσαλονίκη

Σοκ! Νταλίκα παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα στη Λάρισα