Τεράστια νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ με ανατροπή (Βίντεο)

Στη ζωή πρέπει να παίρνεις αυτό που αξίζεις και η ΑΕΛ με εντυπωσιακή εμφάνιση πήρε σκορ πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΚ (2 – 1) στο AEL FC ARENA! Στις καθυστερήσεις η νίκη για τους «βυσσινί» με σκόρερ τον Σάντι Κρίζμαν!

Η ΑΕΛ υποδέχθηκε στο AEL FC ARENA την ΑΕΚ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον νικητή του εν λόγω ζευγαριού να βρίσκει στο τελικό το νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος – ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς έπειτα από μία σπουδαία εμφάνιση γύρισαν «τούμπα» το ματς και πήραν σκορ πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΚ και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού!

Παιχνίδι στη δύναμη και πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά και σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα από κοντά. Ένα παιχνίδι όπου θα το χαρακτήριζε η δύναμη, και το πάθος για τη πρόκριση στο τελικό του θεσμού.

Η πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 24ο λεπτό. Ο Μίλος Ντέλετιτς ταλαιπώρησε τον Χουλτ από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και τη κεφαλιά πήρε ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, με τη μπάλα ωστόσο να καταλήγει στην αγκαλιά του Βασίλη Μπάρκα.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 44ο λεπτό. Η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ και ο Χριστοδουλόπουλος άλλαξε τη μπάλα με τον Μασούντ, με τον πρώτο να σουτάρει από πλάγια θέση και τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μλάντεν Μπόζοβιτς.

Αυτό που έκανε αισθητή τη παρουσία στο παιχνίδι, ήταν το «σκληρό» παιχνίδι των παικτών της ΑΕΚ, με τον κ. Ζαχαριάδη να είναι αντίθετος σε αυτό και να αφήνει τους «κιτρινόμαυρους» δίχως κάρτες…

Γκολ για την ΑΕΚ, «φωνάζει» η ΑΕΛ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ΑΕΚ στο 52ο λεπτό, με τέρμα του Μασούντ κι ενώ οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν σταματήσει γιατί βρισκόταν στο έδαφος παίκτης των «βυσσινί».

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προηγούνται στο σκορ κι ενώ οι γηπεδούχοι «φώναζαν» έντονα προς το πρόσωπο του κ. Ζαχαριάδη, με τον ίδιο να αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή της σημερινής αναμέτρησης στο AEL FC ARENA.

Ισοφάριση του σκορ με το πέναλτι του Θωμά

Η απάντηση από την ΑΕΛ ήταν άμεση και ήρθε λίγα λεπτά έπειτα το γκολ της ΑΕΚ, με σκόρερ τον Θωμά Ναζλίδη όπου κι έφερε το ματς στα ίσια.

Οι «βυσσινί» λοιπόν δεν πτοήθηκαν από το γκολ του Μασούντ και είχαν την απάντηση στο 59ο λεπτό. Ο Θωμάς Ναζλίδης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα, κερδίζοντας τον Βασίλη Μπάρκα για το 1 – 1.

Από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες

Μάλιστα, στο 63ο λεπτό έφθασαν κοντά στο 2 – 1. Και αυτό διότι έπειτα από γύρισμα του Νίκολα Ζίζιτς από τα δεξιά, ο Θωμάς Ναζλίδης κατέβασε όμορφα τη μπάλα και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βασίλη Μπάρκα, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ στην επαναφορά να διώχνει σε κόρνερ.

Δοκάρι βέβαια είχε και η ΑΕΚ σε αντεπίθεση στο 75′. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πλάσαρε από τα δεξιά με τη μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μλάντεν Μπόζοβιτς κι εν συνεχεία ο Γιάννης Μασούρας προ του Μασούντ να διώχνει μακρυά τη μπάλα από την άμυνα των «βυσσινί».

Ανατροπή με τον Κρίζμαν και νίκη

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νικήτρια την ΑΕΛ! Όλα άλλαξαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς το τέρμα του Σάντι Κρίζμαν, έδωσε τη νίκη στους «βυσσινί»!

Ο Φερνάντο Γουάλας εκτέλεσε φάουλ από το χώρο του κέντρου, αμυντικός της ΑΕΚ έδιωξε προσωρινά και ο Λεοζίνιο με όμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Σάντι Κρίζμαν όπου με διαγώνιο πλασέ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βασίλη Μπάρκα για το 2 – 1, που ήταν και το τελικό σκορ!

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90’+1′ Γιοβάνοβιτς), Αγκάνοβιτς (82′ λ.τ. Λεοζίνιο), Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης (87′ Χούμπτσεφ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (79′ Γκάλο), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης (68′ Γαλανόπουλος), Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος.

ΠΗΓΗ: arenalarissa.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καυστική ανακοίνωση από ΑΕΛ: «Η λέξη ντροπή είναι λίγη γι’ αυτό που ζούμε»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη και πάει για κούπα

«Φωτιά» πήρε το πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ κόλλησε στο Περιστέρι