“Χαράτσι” και στο σεξ! Στο δόκανο της Εφορίας τα ζευγαράκια στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής!

Ακόμη και οι «φωλιές» όπου αναζητούν ολιγόωρα τρυφερά τετ α τετ τα ερωτευμένα ζευγάρια δεν θα ξεφεύγουν στο εξής από το δόκανο της Εφορίας!

Η κυβέρνηση βάζει μέχρι και στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής χαράτσι, το οποίο αποτελεί πραγματική βόμβα στα θεμέλια των εφήμερων και μη, παράνομων ή όχι, ερωτικών σχέσεων!

Κι αυτό γιατί δεν φτάνει που οι «λίγων ωρών ένοικοι» θα αναγκάζονται να καταβάλουν επιπλέον φόρο, αλλά θα πρέπει στο εξής να δίνουν και τα… πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς τους στον ξενοδόχο, ο οποίος πλέον θα υποχρεούται να κόβει επώνυμη απόδειξη! Σύμφωνα με την εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο φόρος διαμονής (που κυμαίνεται από 0,50 λεπτά έως και τέσσερα ευρώ) θα επιβάλλεται «εις ολόκληρον» σε υπηρεσίες ημιδιαμονής.

Δωμάτιο

Στην περίπτωση κατά την οποία, μέσα στην ίδια ημέρα, γίνεται χρήση του ίδιου δωματίου ή διαμερίσματος… διαδοχικά από περισσότερους του ενός χρήστες, ο φόρος διαμονής θα επιβάλλεται εις ολόκληρον σε κάθε διαμένοντα χρήστη.

Μάλιστα, ο ξενοδόχος θα αποστέλλει και τα ονομαστικά στοιχεία τους στην Εφορία, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί θα αναγκαστούν να αποφεύγουν τις επισκέψεις σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, για ευνόητους λόγους!

Το «ειδικό στοιχείο – απόδειξη είσπραξης φόρου διαμονής» θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία: ημερομηνία έκδοσης, επωνυμία, διεύθυνση και ΑΦΜ της εκδούσας επιχείρησης, ονοματεπώνυμο διαμένοντα προς τον οποίο εκδίδεται, ημερομηνίες που αφορά η διαμονή, συνολική επιβάρυνση με φόρο διαμονής, αριθμό και ημερομηνία του παραστατικού πώλησης (απόδειξη, τιμολόγιο) που έχει ήδη εκδοθεί για την παροχή υπηρεσιών διαμονής.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αχτσιόγλου: Δρομολογείται η αύξηση του κατώτατου μισθού (Βίντεο)

Αχτσιόγλου: «Στόχοι μας η αύξηση του κατώτατου μισθού και η καταπολέμηση ανεργίας»

Νέους μισθούς από τον Αύγουστο υπόσχεται η Αχτσιόγλου – Μετά το τέλος της επιτροπείας