Έξαλλη η Λάουρα Νάργες: «Να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη!»

Λάουρα

Η Λάουρα Νάργες την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο “Survivor” κι ήταν αναγκασμένη να αποχωριστεί τον σύντροφο της Μιχάλη Μουρούτσο για αρκετό καιρό.

Φέτος, ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι εκείνος που έχει ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο και οι δυο τους είναι και πάλι μακριά. Με αφορμή τα σχόλια που ξέσπασαν στο twitter με την ανάγνωση του μηνύματος της στον Μιχάλη Μουρούτσο, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ανεβάζοντας ένα story.

Λάουρα02

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Επιτέλους έφτασε στα χέρια σου… Λείπεις. Αγκαλιά» έγραψε η Λάουρα Νάργες σε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της από το επεισόδιο του Survivor. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό… Η Λάουρα Νάργες ζήτησε από εκείνους που αναφέρονται αρνητικά να σταματήσουν να αναμειγνύουν το όνομα της με εκείνο του Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστούν τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Λάουρα03

«Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ» έγραψε συγκεκριμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Όλγα Φαρμάκη επέστρεψε στην Ελλάδα: Φωτογραφίες από την άφιξή της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό από τον Βασίλη Κικίλια (video)

ΑΚΟΜΑ: «Είπα απλά τέλος»: Συγκλονίζει η περιγραφή του Βρεττού για το τροχαίο