Δείτε τον – Αυτός είναι ο 58χρονος στο Ωραιόκαστρο που κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του (pics)

Ωραιόκαστρο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου, που κρατούσε σε ομηρία τα δύο ξαδέλφια του επί οκτώ μήνες.

Ο δημοτικός υπάλληλος, που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή για τα δύο ξαδέλφια του, από τα οποία αποσπούσε χρήματα, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όλο αυτό το διάστημα ο 58χρονος τους ανάγκαζε να επικοινωνούν με την αδελφή τους και να της λένε ψέματα, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες. «Πότε της λέγαμε ότι είμαστε στην Αθήνα και πότε εκδρομή σε μοναστήρι» είπαν στις Αρχές τα δύο αδέλφια, ηλικίας 47 και 48 ετών.

Ο δράστης παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι τους κρατούσε ομήρους για να τους αποσπάσει χρήματα, προκειμένου να σπουδάσει η κόρη του στο εξωτερικό. Τα ποσά -συνολικά είχαν φτάσει τα 81.000 ευρώ- μεταφέρονταν στο λογαριασμό του δράστη αλλά και σε λογαριασμούς της κόρης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Καλά είμαστε ναι… Οκτώ μήνες ήμασταν εκεί»: Οι πρώτες δηλώσεις της 48χρονης που κρατούσε όμηρο ο ξάδερφός της (video)

ΑΚΟΜΑ: Απίστευτη υπόθεση ομηρίας στη Θεσσαλονίκη – 58χρονος κρατούσε αιχμάλωτα με χειροπέδες τα ξαδέλφια του εδώ και 8 μήνες! (video)