Δ. Καμμένος: «Η Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο που πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση»

Καμμένος

Συνέχεια στην κόντρα και τη διαφοροποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι από στελέχη του κόμματός του, από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο. Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη, αναφέρθηκε και πάλι με σκληρά λόγια στην κα Αυλωνίτου μετά την τηλεοπτική κόντρα που είχαν την Κυριακή το πρωί.

«Η κ. Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο που πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. Πρόσθεσε πως: «Αριστερή νομιμοφροσύνη από μένα δεν θα πάρει κανείς. Το πραγματικό πρόβλημα», είπε ο κ. Καμμένος, «είναι κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να φέρουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα, κάποιοι Αριστεροί έχουν δώσει πάσα στον Ερντογάν να λέει αυτά που λέει».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να μαζευτούν οι Συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝΕΛ, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση. Άλλο ο Πάνος Καμμένος, άλλο οι κύκλοι, ο Πάνος δεν με πήρε τηλέφωνο». Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα ότι δέχεται bullying από χρήστες του διαδικτύου που τον κατηγορούν ότι «τα παίρνει» για να επιτίθεται σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, ο Δημήτρης Καμμένος είπε εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την κ. Αυλωνίτου. Μάλιστα είπε πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ τονίζοντας ότι πιστεύει ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ έγραψε στο twitter: «Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Τσίπρα-Γκουρία στις 2 το μεσημέρι στο Μαξίμου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εμφύλιος στη συγκυβέρνηση: Άγριος καβγάς Αυλωνίτου – Δημήτρη Καμμένου (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Hχηρό μήνυμα Παυλόπουλου σε Ερντογάν: Οι μεγάλοι πολιτικοί μετράνε τα λόγια τους