Δ. Καμμένος: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής

Καμμένος

Δεν τίθεται στο τραπέζι θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, τόνισε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής, πρόκειται για ανόμοια πράγματα, δεν τίθεται στο τραπέζι τέτοιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την πρόσφατη τοποθέτηση του Ερντογάν.

Υπογράμμισε ακόμη ότι τώρα χρειάζεται υπομονή, καθώς στην Τουρκία είναι προεκλογική περίοδος, ενώ τόνισε πως «δεν θα γίνουμε ουρά του Ερντογάν στις δηλώσεις του» και ότι είμαστε αμυνόμενοι.

Αναφερόμενος στο περιστατικό στις βραχονησίδες κοντά στους Φούρνους Ικαρίας, είπε ότι ντροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου, όχι να την αναρτάς, απλά δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τις σημαίες. «Δεν γίνεται να λέμε ότι γκρίζαραν την περιοχή», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει τους τόνους αλλά δεν κάνει πίσω ο Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς: «Δεν θέλουμε πόλεμο με την Ελλάδα – Πρώτα τους 8…»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα συνάντηση Νίμιτς με Κοτζιά και Ντιμιτρόφ την ερχόμενη Τετάρτη

ΑΚΟΜΑ: «Βόμβα» στην Χρυσή Αυγή: Αποχώρησε με αιχμές ο Στρατηγός Συναδινός (Βίντεο)