Η σέξι πασχαλινή φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου που προκάλεσε αντιδράσεις! (pic)

Κορινθίου

Μια φωτογραφία με ένα λευκό κορμάκι ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου για να ευχηθεί “Χρόνια Πολλά” κι ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει σάλο και πάλι.

Η ηθοποιός πόζαρε με ένα λευκό κορμάκι κι αυτιά από κουνελάκι δίνοντας τις ευχές της στους ακόλουθούς της, οι οποίοι έσπευσαν να την αποθεώσουν για άλλη μία φορά.

Χρόνια πολλά! 🐰🐰 __________ #Easter #easterbunny #happyeaster #eastersunday #mariakorinthiou #actress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Ωστόσο, υπήρξε και κάποια που την κατέκρινε για την επιλογή της να αναρτήσει μια φωτογραφία με εσώρουχα, γιορτινή μέρα. Όπως σχολίασε: «Έλεος βρε Μαρία, χρόνια πολλά με τα εσώρουχα?? Άσε να περάσει λίγος καιρός για γυμνή φώτο, ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από την προηγούμενη!!!».

Η ηθοποιός δεν το άφησε ασχολίαστο απαντώντας: «δεν νομίζω ότι είναι γυμνή η φωτογραφία….μάλλον σε κάποιους απλά αρέσει να θεωρούν ότι είναι γυμνή για να σχολιάζετε ……..ούτε την προηγούμενη βδομάδα ήτανε γυμνή….κάνε ένα scroll στο timeline μου και πες μου ποια φωτογραφία είναι γυμνή. Μην «βλέπετε» αυτό που παρακαλάτε να λιθοβολήσετε. Γίνεται μία φασαρία απλά για να γίνεται! Οκ, εντάξει….παίξτε μπάλα….χρόνια την παίξω και την πετάω και πίσω! Χρόνια πολλά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελπίδα για τον Κωνσταντίνου Αγγελίδη – Σημάδια βελτίωσης στην υγεία του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα παράπονα της Χατζίδου για τα πλάνα στο Survivor που δεν παίχτηκαν ποτέ!

ΑΚΟΜΑ: Απόφαση-βόμβα του ΑΝΤ1 για τους παρουσιαστές του καναλιού!