Κίνηση ανθρωπιάς – Η Βουλή αποφάσισε να «υιοθετήσει» τα ανήλικα παιδιά του σμηναγού Μπαλταδώρου

Βουλή

Η Βουλή θα προχωρήσει άμεσα στη στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, του ήρωα πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους τύπου Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε, πριν προσγειωθεί, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, προβαίνοντας στην «υιοθεσία» των ανήλικων παιδιών του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εκφράζοντας έμπρακτα τη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, κι ακολουθώντας την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, η οποία προβλέπει την «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος, ανακοινώνει ότι η Βουλή άμεσα θα προχωρήσει στη στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου προβαίνοντας στην «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων του εκλιπόντος».

Νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης πρότεινε να «υιοθετήσει» η Βουλή τα ανήλικα παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου και να χορηγηθεί και τιμητική σύνταξη στη σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εθνική τραγωδία – Βρέθηκε η σορός του χειριστή του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου – Ψάχνουν το μαύρο κουτί

ΑΚΟΜΑ: Συλλυπητήρια από τον Ερντογάν στον Τσίπρα για τον πιλότο του Mirage 2000-5