Καταιγιστικές εξελίξεις στο Λιμάνι – Ήρθε ο Μαρτίνς και “παίρνει” κεφάλια!

Έτοιμος να σηκώσει μανίκια και να πιάσει άμεσα δουλειά στον Ολυμπιακό είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, που έφτασε στην Ελλάδα με πτήση από τη Βαρκελώνη. Ο Πορτογάλος είναι βέβαιο πως έχει σχηματίσει ήδη πλήρη εικόνα της ομάδας που αναλαμβάνει και από τις εισηγήσεις του πρόκειται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ιδιαίτερο βάρος, πάντως, πρόκειται να δοθεί στους πολλούς δανεικούς που έχουν οι Πειραιώτες εντός κι εκτός Ελλάδας, καθώς από το υπάρχον υλικό, ελάχιστοι παίκτες θα παραμείνουν έπειτα από τη σχετική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δύσκολα θα αλλάξει για τους περισσότερους η κατάσταση και στην ομάδα θα γίνουν ριζικές αλλαγές, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμάζει ήδη την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά τους δανεικούς, το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης ανάμεσα στον Πορτογάλο τεχνικό και τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος και έχει στα χέρια του πλήρη φάκελο για κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά.

Παράλληλα και ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει… σαφάρι για να τσεκάρει και ο ίδιος τους παίκτες από κοντά, ιδιαίτερα εκείνους που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέση των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και των υπολοίπων στελεχών της ομάδας στον Ρέντη είναι πως θα πρέπει να αποδείξουν άπαντες το επόμενο διάστημα πως αξίζουν μια θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ και να μην ποντάρουν στο ότι σίγουρα θα γυρίσουν, επειδή απέτυχαν αυτοί που αγωνίζονται φέτος.

«Θα πρέπει να κρατάνε… τουφέκι για να αρπάξουν αμέσως την όποια ευκαιρία τους δοθεί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει πότε θα είναι ο κάθε παίκτης έτοιμος για να πάρει τη φανέλα και να δείξει τι αξίζει, αλλά θα πρέπει ο καθένας με την πρώτη ευκαιρία να δείχνει την αξία του, γιατί ίσως να μην υπάρξει δεύτερη», λένε χαρακτηριστικά πέριξ της Πλατείας Αλεξάνδρας για τους δανεικούς παίκτες. Στο Λιμάνι είναι σαφές πως θεωρούν ότι η φανέλα είναι πολύ «βαριά» και δεν μπορούν να σηκώνουν όλοι το βάρος της, ανεξαρτήτως αν σε άλλες ομάδες «βγάζουν μάτια» ή δείχνουν πολύ καλά στοιχεία.

Στο πλαίσιο αυτό θα επανεξεταστούν όλες οι περιπτώσεις, μια και η διάθεση αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι να αξιοποιηθούν οι Έλληνες παίκτες, που κάνουν αλλού καλή σεζόν φέτος. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί στη συνέχεια να αποφασίσει ποιους παίκτες χρειάζεται πίσω στον Ολυμπιακό για να στηρίξουν το νέο πρότζεκτ του συλλόγου, σε συνδυασμό πάντοτε με τις μεταγραφές που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να πραγματοποιηθούν.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μαρινάκης στο Ρέντη: «Αρκετά σας ανέχτηκα…»

ΘΥΡΑ 7: «Απέναντι σας έχετε πέντε εκατομμύρια αποφασισμένους Έλληνες»

Αποκάλυψη για Μαρινάκη: Να γιατί ξέσπασε έτσι κατά των παικτών