Ξεκινάει από σήμερα – Κύκλος επαφών του Νίκου Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς!

Κοτζιάς

Ακόμη μία σημαντική μέρα για το Σκοπιανό θα είναι σήμερα, αφού ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ξεκινάει τον κύκλο επαφών με τους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να τους παρέχει ενημέρωση επί των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις.

Η ενημέρωση του έλληνα ΥΠΕΞ έρχεται μετά την τριμερή συνάντηση που έγινε στη Βιέννη με τον Σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, και τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Μετά την εν λόγω συνάντηση είχε φανεί πως κλείνει το παράθυρο ευκαιρίας που είχε δημιουργηθεί για την επίλυση του προβλήματος.

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Εξωτερικών θα παρέχει ενημέρωση στον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ το απόγευμα θα έχει τετ-α-τετ με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κύκλος επαφών θα συνεχιστεί αύριο, με τον υπουργό να συναντάται με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενώ το απόγευμα θα δει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αρνήθηκε την πρόσκληση του υπουργού Εξωτερικών και αντ’ αυτού η συνάντηση θα γίνει με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά τον Στέλιο Σκλαβενίτη: «Ήταν υπόδειγμα για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Θεοδωράκης… δήμαρχος: «Όταν κατασταλάξετε, πείτε μου να ράψω το κατάλληλο χρώμα κοστούμι»

ΑΚΟΜΑ: Γιάνης Βαρουφάκης στον Guardian: «Η Ελλάδα είναι μία φυλακή οφειλετών»