Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Ωραιόκαστρο

Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Ο δράστης της 8μηνης υπόθεσης ομηρίας στο Ωραιόκαστρο ομολόγησε το έγκλημά του μετά τη σύλληψή του την περασμένη Παρασκευή.

Ένας 47χρονος και η 48χρονη αδερφή του έζησαν αιχμάλωτοι για οκτώ μήνες. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται από χθες, Σάββατο, στην ασφάλεια του σπιτιού τους στις Σέρρες, απ’ όπου τους απήγαγε ο 58χρονος πριν από οκτώ μήνες.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ομολόγησε τα πάντα στην αστυνομία όπου οδηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους η 48χρονη, «είναι όλα καλά, θα υπάρξει και συνέχεια».

Σε βάρος του 58χρονου αλλά και των δύο συνεργών του, της κόρης του και μιας ακόμα γυναίκας, σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίσταση- για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καλά είμαστε ναι… Οκτώ μήνες ήμασταν εκεί»: Οι πρώτες δηλώσεις της 48χρονης που κρατούσε όμηρο ο ξάδερφός της (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη υπόθεση ομηρίας στη Θεσσαλονίκη – 58χρονος κρατούσε αιχμάλωτα με χειροπέδες τα ξαδέλφια του εδώ και 8 μήνες! (video)

ΑΚΟΜΑ: Πρωτοφανές περιστατικό στο Βόλο – 25χρονη μαχαίρωσε 34χρονη σε γυμναστήριο