Παναθηναϊκός – Προς εξαίρεση από το Υπερταμείο το ΟΑΚΑ

ΟΑΚΑ

Να και μια ευχάριστη είδηση για τον Παναθηναϊκό, στη…. μαυρίλα της τελευταίας περιόδου, αφού οι διεργασίες για το “Alive Athens” συνεχίζονται και πλέον υπάρχει θετική εξέλιξη για το θέμα του ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας όπως είναι επισήμως γνωστό το Υπερταμείο, γνωστοποίησε το πλάνο αξιοποίησης των ΔΕΚΟ, με τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις να είναι μέσα σε αυτό. “Τέλος, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) θα μεταβιβασθεί στην Εταιρεία εφόσον μετατραπεί σε κεφαλαιουχική εταιρεία”, τονίζεται.

Να θυμίσουμε πως με την ψήφιση των προαπαιτούμενων για την τρίτη αξιολόγηση τον Δεκέμβριο του 2017, το ΟΑΚΑ μαζί με άλλες 12 ΔΕΚΟ θα εντασσόταν υπό τη διαχείριση του Υπερταμείου. Στις συζητήσεις όμως μεταξύ της Κυβέρνησης και της κοινοπραξίας, προκρίθηκε ως λύση η διατήρηση του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να παραχωρηθεί με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι βασική προϋπόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για είσοδο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η υλοποίηση του πρότζεκτ “Alive Athens”, το οποίο χρειάζεται τη συναίνεση της Τρόικας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη απόφαση – Αποχή κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη για Μαρινάκη: Να γιατί ξέσπασε έτσι κατά των παικτών

ΑΚΟΜΑ: Euroleague – Νέα πειθαρχική διαδικασία κατά Γιαννακόπουλου