ΠΑΟΚ: Το βίντεο που ανατρέπει τα δεδομένα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στην Επιτροπή Εφέσεων ένα 4ωρο βίντεο με όλο το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας, που μπορεί να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έδωσαν «μάχη» ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το υλικό από τα αποδυτήρια της Τούμπας, που κατέθεσαν σήμερα οι «ασπρόμαυροι» και το οποίο ανατρέπει τα δεδομένα και τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα περί «κλίματος τρομοκρατίας…».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Σκουτέρης, η Επιτροπή θα δει το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, αλλά επιφυλάσσεται για το αν θα το λάβει υπόψη της.

Όπως φαίνεται από την πεντάλεπτη περίληψη του τετράωρου υλικού που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ, ο διαιτητής του ντέρμπι, Γιώργος Κομίνης, αποφασίζει εν πλήρη ηρεμία την επανέναρξη του αγώνα. Φαίνεται χαρακτηριστικά να σφυρίζει μάλιστα, με τον Βασίλη Δημητριάδη να αρνείται, για λογαριασμό της ΑΕΚ, να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της στο γήπεδο.

Νωρίτερα, στο βίντεο και με το ρολόι από την κάμερα να δείχνει «22.05» ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αυτός που ενημερώνει τον κ. Λυσσάνδρου για τη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ να είναι αυτός που με τη σειρά του πηγαίνει προς τα αποδυτήρια και ενημερώνει σχετικά τον Κομίνη, κάτι το οποίο έχει αναγραφεί και στο φύλλο αγώνος.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο σοκ για τον ΠΑΟΚ: «Βαρύς ο πέλεκυς» από την Super League

Στο νοσοκομείο ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Πρώτες αντιδράσεις Σαββίδη: Αποσύρει την χορηγία της «Σουρωτή» στην Super League;