Πατέρας επιτέθηκε στον νταή που εκφόβιζε την κόρη του διχάζοντας το διαδίκτυο (Βίντεο)

Όταν έμαθε ο Mark Bladen ότι η θετή του κόρη ήταν θύμα εκφοβισμού στο σχολείο της, πήγε να βρει τον έφηβο δράστη, θέλοντας απλώς να κάνει, διά στόματός του, μια «καλή, πατροπαράδοτη κουβέντα».

Ό,τι ακολούθησε όμως έχει ήδη διχάσει την κοινή γνώμη της Αυστραλίας και τη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα.

Ο 53χρονος πατέρας από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας εμφανίζεται σε βίντεο που τράβηξαν οι φίλοι του θύτη που μετατράπηκε σε θύμα να επιτίθεται στον έφηβο νταή σε ένα πάρκο. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes Australia», ο πατέρας εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να βγει από τα ρούχα του: «Μου χαμογέλασε».

Το ανήλικο θύμα βγήκε από τη συμπλοκή με μώλωπες και μικροεκδορές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», και έπρεπε να παρέμβουν οι φίλοι του για να τον γλιτώσουν από τη μανία του πατέρα, τα χέρια του οποίου βρέθηκαν στον λαιμό του μικρού.

Η κόρη του εξήγησε στην εκπομπή από το ανηλεές εκφοβισμό που δεχόταν από τον συμμαθητή της για καιρό, αναγκάζοντας τον πατέρα της να καθαρίσει για λογαριασμό της. Δεν παύει να επιτέθηκε σε ανήλικο βέβαια, κάτι που έχει διχάσει την κοινή γνώμη. Άλλοι τρέχουν να τον συγχαρούν και να του σφίξουν το χέρι και άλλοι τον κατηγορούν για υποκρισία, μιας και έκανε κι αυτός το ίδιο ακριβώς πράγμα, όπως υποστηρίζουν.

Το βίντεο με την επίθεση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πυροδοτώντας πύρινες συζητήσεις αλλά και την παρέμβαση της αστυνομίας. Ο πατέρας δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για επίθεση και σωματικές βλάβες. Και γλίτωσε τελικά την ποινική δίωξη, πέφτοντας στα μαλακά και πληρώνοντας πρόστιμο της τάξης των 1.500 δολαρίων

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χτύπησαν το υιό του και τους το ανταπέδωσε με…βόμβα!

Βραζιλία: Έπιασαν κλέφτη και τον έσπασαν στο ξύλο (Βίντεο)

Ινδία: «Βιαστής» παιδιού ξυλοκοπήθηκε άγρια από γυναίκες (Βίντεο)