Συναγερμός σε σχολείο στη Ρωσία – Τέσσερις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι (video)

Ρωσία

Συναγερμός σήμανε σε σχολείο στη Ρωσία. Όπως μεταδίδει το RT, μαθητής, τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερα άτομα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο κτίριο στη Δημοκρατία του Μπασκορτοστάν στα Ουράλια.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της τοπικής αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τέσσερις άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων και τριών παιδιών, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο Στερλιταμάκ», αναφέρει ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας.

Ο δράστης πιστεύεται ότι ήταν μαθητής λυκείου που έκανε σκασιαρχείο όταν τον εντόπισε ένας καθηγητής. Το παιδί αντέδρασε οργισμένα και αρχικά επιτέθηκε σε μια μαθήτρια και στη συνέχεια στον καθηγητή με μαχαίρι.

«Ένας τύπος έτρεχε στο σχολείο μ’ ένα μαχαίρι. Ο δάσκολος κρατουσε την πόρτα και μετά αυτός έτρεξε μέσα στην τάξη. Μαχαίρωσε ένα κορίτσι, κι αυτή πήδηξε από τον δεύτερο όροφο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυς. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά συνελήφθη.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο φέρεται να δείχνει μαθητές να απομακρύνονται από το σχολικό κτίριο όπου έγινε η επίθεση στην πόλη Στερλιταμάκ. Το περιστατικό ερευνάται.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στις ΗΠΑ – Πέθανε σε ηλικία 92 ετών η Μπάρμπαρα Μπους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συρία: Οι Ρώσοι «ξεσκεπάζουν» την προβοκάτσια – Βρήκαν αποθήκη με ουσίες για κατασκευή χημικών όπλων

ΑΚΟΜΑ: Αστεροειδής μεγέθους ποδοσφαιρικού γηπέδου πέρασε ανάμεσα στην Γη και την Σελήνη (Εικόνες)