Συναγερμός: Συνέλαβαν στην Τουρκία σκληρό τζιχαντιστή λίγο πριν περάσει στην Ελλάδα

Μια ακόμη υπόθεση που αποδεικνύει πόσο εύθραυστη είναι η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί φωτιά από μία… σπίθα. Μια σύλληψη στην Τουρκία κυριαρχεί στα ΜΜΕ της γείτονος, τα οποία εμπλέκουν και την χώρα μας.

Τις πληροφορίες μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν και τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένα ηγετικό στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθη απόψε, Παρασκευή 27.04.2018, στην Σμύρνη.

Πώς εμπλέκεται η Ελλάδα; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σύλληψη έγινε ενώ ο άνδρας ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί σε βάρκα με προορισμό την χώρα μας!

Το τουρκικό τηλεοπτική δίκτυο NTV ήταν αυτό που μετέδωσε πρώτο την είδηση. Αναφέρει πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της χώρας, συνέλαβαν αυτόν τον άνδρα.

Μέχρι στιγμής, τα τουρκικά ΜΜΕ δίνουν στην δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του ονόματός του. Τα οποία είναι ΚΕΧ. Ο ίδιος είναι υπεύθυνος μιας συγκεκριμένης περιοχής που ελέγχει το ISIS στην Συρία αλλά και στενός συνεργάτης του ηγέτη των τζιχαντιστών, Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο όχι» του Τούρκου δικαστή στην απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών!

Γιατί η Περιοχή 51 είναι στο επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας για εξωγήινους; (Βίντεο)

Αλλάζουν τα δεδομένα στη διπλή δολοφονία της Κύπρου – Η ματωμένη πιτζάμα «κλειδί» του φονικού!