Το πρώτο μήνυμα του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor! (pic)

Θεοδωρόπουλος

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα στο Instagram του, μίλησε για την εμπειρία ζωής που είχε στο “Survivor” o Θοδωρής Θεοδωρόπουλος. 

Ο παίχτης των Μαχητών που αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, λόγω τραυματισμού, ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία με ξύλινο… ημερολόγιο που είχε στον Άγιο Δομίνικο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Για κάθε μέρα… Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα ..στιγμές χαραγμένες, ώρες ,μήνες γεμάτες αναμνήσεις, χαμόγελα εντάσεις, ηρεμία, συγκινήσεις, μοναξιά, εμπειρίες ζωής, μαθήματα ζωής…

Ένα ταξίδι συνειδητοποίησης.. Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις, ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή. Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά..

Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική εμπειρία ζωής που έζησα .. Για πάντα ευγνώμων ?? …. #survivorgr #survivor2018 ..»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με την φωτογραφία της Κ. Σπυροπούλου – Xιλιάδες τα likes (Εικόνα)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρεσιτάλ Μητσικώστα: Έτσι ο Μαρινάκης ενημέρωσε τον Γκαρσία για την απόλυσή του (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Μαρία Μπακοδήμου: Πασχαλινή απόδραση με τον πρώην σύζυγό της