Τρομερό άνοιγμα ΠΑΟΚ στην Αγγλία – Απόβαση σε ομάδα-θρύλο για εξαιρετικό παίκτη

Η ιστοσελίδα allnigeriasoccer.com έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Ταϊβό Αβονίγι για τον ΠΑΟΚ, παρότι πριν μερικές ημέρες ο Δικέφαλος είχε βάλει “φρένο” στα μεταγραφικά σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Πάντως, φαίνεται να πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση επιθετικού, καθώς είναι μόλις 20 χρόνων, διεθνής και το γεγονός πως στα 18 του τον υπέγραψε η Λίβερπουλ αποτελεί από μόνο του καλό εχέγγυο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι Κόκκινοι μοιάζουν πολύ ικανοποιημένοι από τον δανεισμό του Νιγηριανού στη Μουσκρόν, όπου την φετινή σεζόν μετράει 10 γκολ και 7 ασίστ σε 31 αγώνες και σκοπεύουν να κάνουν το επόμενο βήμα, δανείζοντάς τον είτε σε μια αγγλική ομάδα, είτε σε σύλλογο ανώτερο της Μουσκρόν.

Ο ΠΑΟΚ εντάσσεται στην τελευταία κατηγορία, όμως δεν πληροί το βασικό κριτήριο. Ποιο είναι αυτό; Η Λίβερπουλ θέλει να δώσει τον Αβονίγι σε ομάδα που να παίζει συνεχώς και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κάτι που στον Δικέφαλο του Βορρά δεν φαίνεται πως μπορούν να εξασφαλίσουν, ώστε να προχωρήσουν την περίπτωσή του. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο deal, τότε ανοίγονται νέες πόρτες στους Θεσσαλονικείς.

Τι σημαίνει αυτό; Αν υπάρξει συμφωνία Λίβερπουλ-ΠΑΟΚ για τον διεθνή στράικερ, αυτόματα μπορούν να προκύψουν νέες συνεργασίες ανάμεσα στις δύο ομάδες, που μόνο τους “ασπρόμαυρους” μπορούν να ωφελήσουν.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο νοσοκομείο ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Νέο σοκ για τον ΠΑΟΚ: «Βαρύς ο πέλεκυς» από την Super League

Πρώτες αντιδράσεις Σαββίδη: Αποσύρει την χορηγία της «Σουρωτή» στην Super League;