Χαμός στην ΑΕΚ με… κλεισμένο του Ολυμπιακού – Έξαλλος ο “Τίγρης”

«Βράζουν» άπαντες στην ΑΕΚ με τα τελευταία σενάρια που θέλουν τη διοίκηση της ομάδας να κοιτάζει ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στην Ένωση διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου υπάρχει στα υπόψιν και, μάλιστα, απορούν πώς προέκυψε η συγκεκριμένη φημολογία από τη στιγμή που άμεση προτεραιότητα του συλλόγου αποτελεί η ανανέωση και η παραμονή του Ισπανού τεχνικού.

Μάλιστα, παρόλο που τα σχετικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και πριν καιρό παρουσιάστηκε ως «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, στην πραγματικότητα το αφεντικό της ΑΕΚ δε γνωρίζει καν τον 48χρονο τεχνικό και απεναντίας δεν έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του ως προπονητή.

Εξάλλου, αν και εφόσον δεν τα βρει ο Τίγρης με τον Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει στο μυαλό του την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, τον οποίο όντως θεωρεί εξαιρετικό τεχνικό.

Ο Έλληνας κόουτς, άλλωστε, αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, γνωρίζει τις… συμπάθειες που έχει εντός της ΑΕΚ και θα περίμενε τις εξελίξεις στους Κιτρινόμαυρους, ακόμα κι αν αυτές προκύψουν στα μέσα της νέας σεζόν, προκεμένου να του παρουσιαστεί η ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο της Ένωσης.

Ωστόσο, κι αυτό το σενάριο μοιάζει αρκετά μακρινό στην παρούσα φάση και προϋποθέτει αρκετές «συγκυρίες» για να γίνει πραγματικότητα. Αν και τουλάχιστον στην περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη υπάρχει δεδομένα καλή άποψη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σε αντίθεση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που σε καμία περίπτωση δε… συγκινεί το αφεντικό της ΑΕΚ.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο παρά ένα «ανάστησε» την ΑΕΚ ο Λάζαρος με γκολ ποίημα (Βίντεο)

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ: Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Ήρθε δεύτερο -3 για τον Παναθηναϊκό και τώρα… τρέχει!