Ουρές και ταλαιπωρία στο μετρό – Έκλεισαν οι μπάρες (pics & video)

149
Μπάρες

Μετ εμποδίων ξεκίνησε η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο Μετρό της Αθήνας, χωρίς όμως να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Αυτήν την ώρα παρατηρούνται ουρές και ταλαιπωρία, αφού έκλεισαν οι μπάρες στους περισσότερους σταθμούς, ενώ αρκετοί χρήστες του Μετρό είναι άμαθοι ακόμα στη νέα διαδικασία και στην χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Οι μπάρες έκλεισαν στις 10 το πρωί σε 13  σταθμούς του μετρό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών.

Μπάρες02

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑΜΕΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι έτοιμο το επιβατικό κοινό για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να κλείσουν και οι μπάρες στη γραμμή του τρένου Πειραιάς-Κηφισιά.

Μπάρες03

Ανοικτές θα παραμείνουν οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο. Στους 2 πρώτους, οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν, αφού δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις 2 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα 24ωρη απεργία της ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 30 Μαΐου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσαμπατζήδες στοπ! Κλείνουν σήμερα όλες οι μπάρες σε 13 σταθμούς του μετρό

ΑΚΟΜΑ: Τραυματισμός μαθητή σε σχολείο στην Κύπρο – Έπεσε από τον πρώτο όροφο