Έγκλημα στο Σχιστό – Ισόβια για τον 53χρονο που σκότωσε την παρτενέρ του πάνω στην ερωτική πράξη

Σχιστό

Προφυλακιστέος κρίθηκε την περασμένη Παρασκευή ο 53χρονος συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος που γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου γυναίκα στο Σχιστό, που κρατείται προσωρινά στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου ο Δ.Ρ. σκότωσε την 41χρονη άστεγη με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να ‘ναι ζευγάρι, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Μάλιστα, σύμφωνα με την απολογία του ο δράστης “θόλωσε” όταν η άτυχη γυναίκα λέρωσε τα σεντόνια στο τροχόσπιτο όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, στη βιομηχανική ζώνη του Κερατσινίου. Τη μανία του να την χτυπήσει μέχρι θανάτου, ενίσχυσε η ζήλια του για τη σχέση του θύματος με έναν άλλον άντρα ονόματι Βαγγέλης.

Αφού παράτησε τη γυναίκα να πεθάνει στο πάτωμα του τροχόσπιτου, αποκοιμήθηκε κι όταν ξύπνησε θέλησε να ξεφορτωθεί το πτώμα με τη βοήθεια φιλικού του προσώπου, το οποίο τον κατέδωσε στην αστυνομία. Μάλιστα, έγραψε το όνομα “Βαγγέλης” στη σωρό της γυναίκας προκειμένου να δείξει το θύμο του, πιθανόν και για να ενοχοποιήσει τον ερωτικό του αντίζηλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δράστης αναμένεται να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Κωνσταντίνος Μπουγάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας – Έγιναν συλλήψεις μελών της γεωργιανής μαφίας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπαρακτικός ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, πονάω για τα παιδιά που χάθηκαν!» (video)

ΑΚΟΜΑ: Η τελευταία πράξη της τραγωδίας με το ταχύπλοο – Κηδεύονται τα δύο αδέλφια στα Χανιά