Απουσία με… νόημα στην παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς

Υπήρξε μία απουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη στη διάρκεια της παρουσίασης του Πέδρο Μαρτίνς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Σε σύγκριση με την προ ολίγων μηνών αντίστοιχη εκδήλωση για την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρθία, απουσίαζε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Όταν είχε προσληφθεί ο Ισπανός κόουτς που δεν μακροημέρευσε με την ερυθρόλευκη φόρμα, ο Ντάρκο ήταν στο πάνελ καθισμένος δίπλα στον Κριστιάν Καρεμπέ.

Στην παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού, ωστόσο, δεν ήταν καν στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου. Αντίθετα, ήταν εκεί πέρα από τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος ζήτησε και πήρε το λόγο και ο Φρανσουά Μοδέστο.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι άσχετα με τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον Κοβάσεβιτς να μην έχει πλέον ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα, όπως συνέβη σε ένα μεγάλο «κομμάτι» της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Αντίθετα ο Μοδέστο εξακολουθεί να είναι «ενεργός» ως αρχισκάουτερ και όχι μόνο.

Το ότι δεν ήταν εκεί ο Ντάρκο, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πιο περιορισμένο ρόλο, αλλά να συνεχίσει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο. Είναι κι αυτή μία από τις πολλές αλλαγές που δρομολογούνται στην ομάδα και δεν περιορίζονται μόνο στο ρόστερ…

Στην παρουσίαση ήταν για λογαριασμό της ΠΑΕ ήταν οι Παύλου, Μπαταγιάννης και Αγραφιώτης.

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς – Επιστρέφει στην Έβερτον

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ: Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Ήρθε δεύτερο -3 για τον Παναθηναϊκό και τώρα… τρέχει!