Βρέθηκε ο παίκτης που δεν πωλείται ούτε για 1 δις

Ξέρουμε ότι τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο έχουν ξεπεράσει κάθε… λογική. Παρόλα αυτά βρέθηκε παίκτης που δεν πρόκειται να πωληθεί ποτέ, αν κρίνουμε πως ούτε το ένα δισεκατομμύριο ευρώ επαρκεί για την απόκτησή του.

Ακούστηκε πρόσφατα ότι έχει μπει στο “στόχαστρο” της Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που δεν κλείσει καν τα 20 χρόνια του. Όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ συγκαταλέγεται ήδη στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου με τη καριέρα του ν’ αναμένεται σπουδαία.

Κατά πώς φαίνεται δε, απ’ αυτή θα ωφεληθεί η Παρί Σεν Ζερμέν για πολλά χρόνια ακόμα. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί μίλησε για το πόσο ευχαριστημένος αισθάνεται που ο διεθνής σταρ αγωνίζεται στους Παριζιάνους, με αποτέλεσμα η τιμή πώλησής του να είναι απλησίαστη!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ισχυρός άνδρας στο Canal+ σε ερώτηση σχετική με το αν θα έδινε τον Εμπαπέ: “Θέλετε να πω ένα νούμερο; Πάνω από ένα δις ευρώ! Ναι, είπα ένα δις! Και ακόμα και να μου έδινες αυτό το ποσό, δεν θα τον πουλούσα και πάλι”.

Ο 19χρονος διεθνής άσος αγωνίστηκε φέτος στην Παρί ως δανεικός από τη Μονακό και η οψιόν αγοράς του ενεργοποιήθηκε από τη στιγμή που συμπληρώθηκε ένας συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών. Αν κρίνουμε πάντως από τις εμφανίσεις του και τα 13 γκολ τη τρέχουσα σεζόν με το κλαμπ, μόνο παράλογες δεν μας φαίνονται οι δηλώσεις του προέδρου.

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αυτογκόλ της δεκαετίας σημειώθηκε στην Ολλανδία (Βίντεο)

Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Τέλος από τη Γιουβέντους ο Μπουφόν – Σε κλίμα συγκίνησης η ανακοίνωση