Δήλωση Μπακογιάννη: “Επιτομή του αλυτρωτισμού το «Μακεδονία του Ίλιντεν»”

Ντόρα

Τεράστιο λάθος χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τη συζήτηση που έκανε η κυβέρνηση για το «Μακεδονία του Ίλιντεν» όσον αφορά το Σκοπιανό καθώς, όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, «είναι η επιτομή του αλυτρωτισμού».

«Όταν μου το είπαν εγώ σχολίασα ότι αποκλείεται να μπορούμε να θεωρήσουμε δυνατόν να συζητήσουν το θέμα αυτό Κοτζιας και Τσίπρας και τελικά έκανα για άλλη μια φορά λάθος γιατί το συζήτησαν» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως παρατήρησε με τη συζήτηση αυτή «η ζημιά έχει γίνει μέσα στα Σκόπια με την έννοια ότι οι άνθρωποι είπαν ότι αυτή είναι μια λύση που καλύπτει και τους ακραίους εθνικιστές».

Όσον αφορά το χρόνο των εκλογών η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «θα δυσκολευτεί πολύ να αποφύγει τις εκλογές (σ.σ. ο Τσίπρας) μέσα στο 2018, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, ή το Νοέμβριο».

«Δεν πιστεύω ότι αντέχει μετά τη δημοσκοπική κατρακύλα που γνωρίζει καλά, να πάει σε εκλογές έχοντας περικόψει το 18% μεσοσταθμικά των συντάξεων» είπε η κυρία Μπακογιάννη η οποία όσον αφορά τη δική της υποψηφιότητα σε ενδεχόμενες εκλογές είπε ότι «στην Αθήνα θα κατέβω, αν υπάρξει κάτι καινούργιο θα σας πω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας: «ΣΥΡΙΖΑ και κανονικότητα δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας από βουλή: «Η Ελλάδα μετά από 8 χρόνια μεγάλης κρίσης βγαίνει από αυτό το τούνελ» – Όσα είπε

ΑΚΟΜΑ: Αυλωνίτου: Η κυβέρνηση δίνει προοπτική στην χώρα και την βγάζει από τα μνημόνια