Δήλωση Ντόρας: “Στη ΝΔ τους χρειαζόμαστε όλους, και χοντρούς και αδύνατους”

Ντόρα

Με τρόπο γλαφυρό θέλησε να τονίσει η Ντόρα Μπακογιάννη την πανστρατιά στελεχών που έχει ανάγκη η ΝΔ. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κυρία Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά πως «η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται την πανστρατιά στελεχών, νέων και παλαιών με εμπειρία, χρειάζεται και χοντρούς και αδύνατους», λέγοντας πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χωράει όλους εκείνους που επιθυμούν να προσφέρουν και να συμβάλλουν στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. «Ήδη μέσα από τις νέες ανοιχτές διαδικασίες του μητρώου πάνω από 4.500 νέα στελέχη έχουν μπει στο κόμμα», σημείωσε.

Η κυρία Μπακογιάννη, υποστήριξε πως η κυβέρνηση πρέπει να δεχθεί την πρόταση της ΝΔ για μια εθνική γραμμή.

«Βασικό είναι στα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση να αποκτήσει μία ενιαία φωνή. Να μην υποτιμά σημαντικά περιστατικά και να μην υπερτιμά άλλα μικρής σημασίας. Επίσης να αποκτήσει μία στρατηγική βραχυπρόθεσμη μεσοπρόθεσμη μακροπρόθεσμη και να δεχθεί την πρότασή μας για μία εθνική γραμμή» ανέφερε η κυρια Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε πως η επιτυχία της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στο Αφρίν έδωσε την αφορμή στον Ερντογάν να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε: «Είναι κακό πράγμα είναι να γίνονται εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας. Εδώ έχουμε, όμως μια ιδιαίτερη κατάσταση μια κυβέρνηση η οποία είναι μοναδική στον κόσμο. Αν είχαν γίνει εκλογές δεν θα είχαμε φτάσει εδώ».

Η κυρία Μπακογιάννη αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία και συγκεκριμένα το επίμαχο άρθρο 8 που δίνει το δικαίωμα και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς παιδιών, ξεκαθάρισε ότι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας θα ακολουθήσει το κόμμα της.

Όπως εξήγησε, «εμείς είμαστε μια γνωστή παραδοσιακή οικογένεια στην Ελλάδα και είμαστε παραδοσιακή όχι για άλλους λόγους, αλλά επειδή είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πάρα πολλή αγάπη. Η αγάπη που θα δώσεις σε ένα παιδί δεν εξαρτάται από τίποτα, ούτε από το φύλο, ούτε από την καταγωγή, από τίποτα, παρά μόνο από τη δυνατότητά σου να δώσεις. […] Ένα παιδί που βρίσκεται κλεισμένο στο ίδρυμα έχει δικαίωμα να βγει από το ίδρυμα και κάθε τέτοια προσπάθεια εγώ την στηρίζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα έξι χρόνια από την απώλεια της μητέρας της

ΑΚΟΜΑ: Τζανακόπουλος: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2019! Το «σπάσιμο» της Β’ Αθηνών είναι υπό επεξεργασία»