Δεν… χαρίζει το κύπελλο ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς του αγώνα και έκανε χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα το 1-0 στην τελική σειρά. Επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες την Πέμπτη στο Λαιμό όπου οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον φετινό τίτλο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε όντας απόλυτα εύστοχος στον παίκτη παραπάνω. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου με γκολ των Γούνα και Ομπράντοβιτς προηγήθηκε με 3-1 κι αφού η Βουλιαγμένη μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Χρυσοσπάθη. Ο Ομπράντοβιτς και πάλι με σουτ από τα πέντε μέτρα έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Ολυμπιακό για το 4-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν την τέλεια άμυνα στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχο κράτησε στο μηδέν τη Βουλιαγμένη. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Φουντούλης με τρία τέρματα (στον παίκτη παραπάνω, στην κόντρα, με πέναλτι) αύξησε το δείκτη του σκορ στο 7-1 για το πρώτο ημίχρονο.

Η Βουλιαγμένη ανέβασε την απόδοσή της στο τρίτο οκτάλεπτο. Οι παίκτες του Κώστα Λούδη πίεσαν στην άμυνα και έψαξαν την κόντρα. Κάπως έτσι με γκολ του Χρυσοσπάθη και του Γκιουβέτση οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 7-3 στα μισά της τρίτης περιόδου. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φουντούλης έδωσε τη λύση για τον Ολυμπιακό και διαμόρφωσε το 8-3 που ήταν και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Ολυμπιακός δεν πάτησε φρένο στο τέταρτο οκτάλεπτο. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου βρήκαν τους χώρους και με γκολ των Γούνα και Γενηδουνιά έκαναν το 10-3 προτού μειώσει ο Γκιουβέτσης με σουτ από την περιφέρεια. Φουντούλης και Πρέκας διαμόρφωσαν το τελικό 12-4 για τον Ολυμπιακό.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά ο Φουντούλης με πέντε γκολ ενώ ακολούθησε ο Γούνας με τρία. Για τη Βουλιαγμένη δύο γκολ σημείωσε ο Χρυσοσπάθης.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αυτογκόλ της δεκαετίας σημειώθηκε στην Ολλανδία (Βίντεο)

Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Τέλος από τη Γιουβέντους ο Μπουφόν – Σε κλίμα συγκίνησης η ανακοίνωση