Η ανακοίνωση της κυβέρνησης κρίνει το μέλλον του Παναθηναϊκού

Όπως είναι γνωστό, το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε το ραντεβού ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο με κεντρικό θέμα το πρότζεκτ του Athens Alive. Οι πληροφορίες από την συγκεκριμένη συνάντηση «βγαίνουν» με το σταγονόμετρο και αυτό σίγουρα αποτελεί δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι καθόλου δραστήριος στα social media τις τελευταίες ώρες, όπως συνηθίζει. Όλο αυτό το κλίμα δεν αποκλείεται να αποτελεί ένα θετικό μήνυμα.

Η πολιτεία έχει δείξει εδώ και μήνες την διάθεσή της απέναντί στον Παναθηναϊκό τόσο μέσω των πιέσεων για αποφυγή του υποβιβασμού, όσο και της προσπάθειάς της για εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. Η λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού θεωρείται λύση και για την κυβέρνηση, καθώς κρίνεται ως ένα πρόβλημα κοινωνικό και όχι απλά ποδοσφαιρικό.

Ενδεικτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός πως σε μία περίοδο με τόσα κρίσιμα ανοιχτά ζητήματα για την κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε τον χρόνο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αυτό που, βεβαίως, πλέον μένει είναι να μπουν τα πράγματα στην τελική ευθεία και να φανεί ποια έκβαση θα έχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, αυτές τις ώρες ετοιμάζεται ανακοίνωση για τα όσα συζητήθηκαν στο ραντεβού της Τρίτης. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η ανακοίνωση θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική για το μέλλον του συλλόγου καθώς οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι πως το ραντεβού πήγε μεν καλά αλλά βεβαίως η αποκωδικοποίηση θα μπορεί να γίνει μετά τις εξαγγελίες. Το πιο πιθανό είναι η αυτή η ανακοίνωση να βγει σήμερα ή το αργότερο την Πέμπτη και όλα δείχνουν ότι θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ για την πώληση του Παναθηναϊκού (video)

Πλήρωσε ο Παναθηναϊκός και γλύτωσε τον υποβιβασμό προς το παρόν…

Μετά τον Μιραλάς τέλος και ο Μποτία από τον Ολυμπιακό