«Θα καταδικαστείς από λαϊκό δικαστήριο»: Απειλητική επιστολή κατά Σακελλαρίου

ΣτΕ

Απειλητική επιστολή έλαβε ο παραιτηθείς πρόσφατα Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, Νίκος Σακελλαρίου, λίγες ημέρες μετά την επίθεση μελών συλλογικοτήτων, Ρουβίκωνα και άλλων, στο ανώτατο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έφθασε στο σπίτι του παραιτηθέντος Προέδρου, στην οποία διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ιδίου, ενώ υπάρχουν αναφορές «για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο».

Η επιστολή αυτή είναι δεύτερη κατά σειρά με απειλές κατά του παραιτηθέντος Προέδρου του ΣτΕ, καθώς απειλητική επιστολή που είχε κινητοποιήσει τις αρχές ασφαλείας είχε σταλεί στον κ. Σακελλαρίου και το περασμένο καλοκαίρι.

Παράλληλα, στο ανώτατο δικαστήριο ακόμα είναι εμφανή τα σημάδια της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε προ ημερών, με μπογιές και σπασίματα στην είσοδο.

Πάντως για την ανάγκη αύξησης των μέτρων φρούρησης των δικαστικών μεγάρων αλλά και ανώτατων δικαστικών λειτουργών έχουν απευθύνει εκκλήσεις κατά καιρούς δικαστικοί παράγοντες και δικαστικές ενώσεις, χωρίς πάντα να έχουν εισακουστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί δεν του δίνουν ξανά άδεια! Απεργία πείνας ξεκινάει ο Κουφοντίνας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκκλησία των Σκοπίων – Εγκατέλειψε το «Μακεδονία», ζητά να επιστρέψει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΑΚΟΜΑ: Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα