Καινούργιου-Σκορδά: “Η… παρεξήγηση με την Φαίη κι όσα ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια του Epsilon” (video)

Καινούργιου

Μια παρεξήγηση έγινε εχθές, ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, όταν η εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” προέβαλλε πλάνα από το νέο σπίτι της Φαίης, κάτι που όπως φαίνεται η ίδια είχε απαγορεύσει από τα Μέσα ενημέρωσης.

Σε χθεσινή εκδήλωση που βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, μίλησε στους δημοσιογράφους για τα πλάνα του νέου της σπιτιού και το γεγονός πως η εκπομπή του Epsilon τα προέβαλλε: «Ήταν μια δική μου αγωνία και σκέψη για θέμα ασφάλειας, επειδή είμαι μόνη με τα παιδιά στο σπίτι. Για αυτόν τον λόγο, πολύ γλυκά και διακριτικά, ζήτησα από τον δικηγόρο μου να γράψουμε μια επιστολή και να τη στείλουμε. Με ενημέρωσαν ότι παίχτηκαν πλάνα και λέω «καλά εντάξει, το ζητάω με καλό τρόπο, για ποιον λόγο δεν το έχουν σεβαστεί»;

Η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα το πρωί, μέσα από την πρωινή της εκπομπή ξεκαθάρισε: «Επειδή διαβάζω πάρα πολλά σήμερα. Μέχρι και πρωτοσέλιδο. Και εγώ και η Φαίη διαβάζει πολλά. Εγώ μίλησα και προσωπικά μαζί της. Έγινε μια παρεξήγηση. Η κοπέλα το κατάλαβε. Αν είναι δυνατόν! Εγώ έχω πάρα πολύ καλή σχέση προσωπική με τη Φαίη. Δεν αφορούσε καθόλου εμάς. Όλα αυτά που γράφονται ακούγονται και λέγονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τα είπε η ίδια. Μέχρι εκεί. Μην το συνεχίσουμε».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «ΣΟΚ» στο «Power of Love»: Αποχώρησαν η Αθηνά και ο Δώρος! Τι συνέβη (Εικόνες)

ΑΚΟΜΑ: Η ανακοίνωση της μόνης εταιρείας που δεν πήρε τηλεοπτική άδεια