Καμπούλ έγιναν και τα Τρίκαλα: Οπλισμένος… πρόσφυγας απειλούσε συμπατριώτες του

Όλη η αστυνομική δύναμη των Τρικάλων και των ΕΚΑΜ βρέθηκαν στο …πάρκο Ματσοπούλου για οπλισμένο… πρόσφυγα.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βίωσαν οι κάτοικοι στα Τρίκαλα μετά από επεισόδιο σε οικία δίπλα στο Πάρκο Ματσοπούλου, σύμφωνα με το trikalanews.gr.

Η οικία που έχει παραχωρηθεί μέσω… προγράμματος (με το αζημίωτο) σε… πρόσφυγες είχε περικυκλωθεί από όλη την διαθέσιμη Αστυνομική δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, από ΕΚΑΜ, Πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρο, εξαιτίας επεισοδίου μεταξύ των προσφύγων.

Στην οικία διαμένουν 4 Σύροι και ένας εξ αυτών περίπου ηλικίας 25 ετών, φέρεται οπλισμένος, δημιούργησε επεισόδιο σε βάρος των υπολοίπων ομοϊδεατών του.

Το γεγονός ότι είναι οπλισμένος και απειλεί έχει δημιουργήσει συνθήκες …Καμπούλ στους δρόμους της πόλης, όπως επισημαίνει το trikalanews.gr και για λόγους ασφαλείας είχαν αποκλεισθεί από περιπολικά.

Τελικά με καταδρομική επίθεση των ΕΚΑΜ ο πρόσφυγας εξουδετερώθηκε και οδηγείθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ από το πλήθος τα “άκουσαν” τόσο ο ιδιοκτήτης της οικίας, όσο και ο εμπνευστής του προγράμματος στέγασης προσφύγων που οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων να εξηγήσει για το με ποίες συνθήκες η οικία δεν παραχωρήθηκε σε οικογένεια προσφύγων αλλά σε μεμονωμένα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυτιλήνη: «Ουσιαστική αποσυμφόρηση του νησιού» ζητά ο δήμαρχος με τις αφίξεις να συνεχίζονται

Γ. Θεοδωράτος: «Έρχονται λαθρομετανάστες και φεύγουν οι Έλληνες, είναι τραγικό» (Βίντεο)

850.000 «ελληνοποιήσεις» μεταναστών για ψηφοθηρικούς σκοπούς