Λίγο πριν το γάμο της χρονιάς – Αυτούς τους τίτλους θα ‘χουν Χάρι και Μέγκαν!

Μέγκαν Μαρκλ

Σε μία σημαντική ανακοίνωση προχώρησαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μόλις λίγες ώρες πριν από το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι έλαβε σήμερα τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ από τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, κι έτσι η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι η πρώτη που λαμβάνει τον τίτλο της δούκισσας του Σάσεξ.

Επιπλέον στον πρίγκιπα Χάρι, έκτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, δόθηκε ο τίτλος του κόμη του Μπάμπαρτον και του βαρόνου του Κιλκίλ, διευκρίνισαν τα Ανάκτορα στην ανακοίνωση.

Κλειστός γάμος
Το «κακό παιδί» της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτεί την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ σε ένα «κλειστό» γάμο με πολλούς να λένε ότι το παραμύθι της Σταχτοπούτας που πήρε «σάρκα και οστά». Καλεσμένα είναι 600 άτομα, ενώ οι προετοιμασίες, η τελετή και η δεξίωση (μαζί με την ασφάλεια) κόστισαν περίπου 45.000.000 ευρώ.

Πρώτος στην εκκλησία θα φθάσει ο πρίγκιπας Χάρι με τον αδελφό του Γουίλιαμ και στις 12 ακριβώς (ώρα Λονδίνου) θα έρθει η νύφη. Την Αμερικανίδα ηθοποιό θα παραδώσει στον γαμπρό ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και πατέρας του γαμπρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μα τι γλυκός πεθερός! Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νούμερα-ρεκόρ! Οι αριθμοί πίσω από το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

ΑΚΟΜΑ: Ο Νετανιάχου… χόρεψε στους ρυθμούς της Γιουροβίζιον με τη Νέτα (videos)