Νέα αποχώρηση-βόμβα μετά τον Χιμένεθ; – «Βράζουν» τα πάντα στην ΑΕΚ

Μεγάλος «αναβρασμός» επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες μετά το αναπάντεχο «διαζύγιο» με τον Μανόλο Χιμένεθ και την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στην Ένωση ήρθαν τα πάνω-κάτω και προφανώς, πλέον, με νέο τεχνικό στο τιμόνι αναμένεται να αλλάζει ριζικά και ο προγραμματισμός του συλλόγου ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Πάντως, ανεξάρτητα με το τι αποφάσεις θα πάρει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού υπάρχουν κάποια δεδομένα για συγκεκριμένους παίκτες που μπορεί να μην αλλάξουν. Όπως συμβαίνει με τον Έλντερ Λόπες, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος μπακ έκανε τρομερές εμφανίσεις μέχρι τα μέσα της χρονιάς, ωστόσο στο τέλος είδε να χάνει τη θέση του από τον νεοφερμένο Νίκλας Χουλτ, ενώ μέχρι τώρα η διοίκηση τον έχει «αγνοήσει» και δεν του έχει κάνει συζήτηση για νέο συμβόλαιο, το οποίο λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Ο παίκτης θα περίμενε διαφορετική αντιμετώπιση από τους ιθύνοντες της ομάδας και μάλλον κάνει σε αυτή τη φάση αρνητικές σκέψεις για το μέλλον του, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί η κατάσταση να αλλάξει, αν και εφόσον το αποφασίσει η διοίκηση.

Η αναζήτηση του «Λύμπε» και ο Χουλτ

Από την άλλη, όμως, στην Ένωση φέρονται να ψάχνουν για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να παρουσιάζεται να έχει «τσεκάρει» ήδη τους πρώτους στόχους. Αυτό οπωσδήποτε είναι ένα «καμπανάκι» για τον 29χρονο μπακ και ενδεχομένως η συγκεκριμένη κίνηση της διοίκησης να «αγγίζει» και τον Νίκλας Χουλτ.

Στην ΑΕΚ δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι με την παρουσία του Σουηδού μπακ, με αποκορύφωμα την αποκαρδιωτική του εμφάνιση στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου είχε πολύ κακή απόδοση και αποχώρησε νωρίς λόγω τραυματισμού.

Βέβαια, ο παίκτης έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο και δεν είναι εύκολο στην Ένωση να εξετάσουν το ενδεχόμενο της άμεσης αποχώρησής του. Και γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, η «καμπάνα» φαίνεται πως χτυπάει για τον Έλντερ Λόπες.

Εξάλλου, η άφιξη του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση του Νίκλας Χουλτ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» στο ποδόσφαιρο – Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ!

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης για τις τελικές συζητήσεις

Σκίζει η ελληνική ιστιοπλοΐα – «Ασημένιοι» στην Βουλγαρία Μάντης-Καγιαλής