Νίκος Μουρατίδης για Φουρέϊρα “Διεθνής καριέρα του κώλου”…. (Βίντεο)

“Η τρέλα και η παραπληροφόρηση συνεχίζεται. Το άρθρο αυτό δεν είναι εναντίον της Ελένης Φουρέϊρα (και οποιασδήποτε Φουρέϊρα). Είναι εναντίον όσων δημοσιεύουν fake news και παραπληροφορούν τον κόσμο”, λέει ο Νίκος Μουρατίδης ξεκινώντας στο άρθρο του.

Και συνεχίζει: “Διαβάζω σε γνωστό site: «Διεθνής καριέρα για την Ελένη Φουρέϊρα». Λέω μέσα μου, μωρέ μπράβο! Κιόλας; Μπαίνω να διαβάσω και αφού βρίσκομαι μπροστά σε ένα εξαιρετικά κακογραμμένο κείμενο, χωρίς ειρμό και συγκροτημένη σκέψη, με ανακατεμένα τα Ελληνικά με τα αγγλικά, με όρους άγνωστους στο κοινό, με πολλά ονόματα του ντόπιου και διεθνούς ρεπερτορίου, όλα ένας ακαταλαβίστικος αχταρμάς….. τελικά Το άρθρο εννοεί ότι η Sony Music (International) θα βγάλει ένα cd με τα φετινά τραγούδια της Eurovision και ότι θα συμπεριλάβει και το Fuego.

Και όλα αυτά διέρρευσαν από το παράρτημα της Sony Music στην Πολωνία μέσα από την σελίδα του στο Facebook. Και όλα αυτά κάποια Ελληνικά sites τα «μετάφρασαν» σαν διεθνή καριέρα. Έλεος!!!!

Η Ελένη Φουρέιρα σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως είχε πάρα πολλές νέες επαγγελματικές προτάσεις και ανέφερε πως έρχονται καινούρια ελληνικά και αγγλόφωνα singles, καθώς και ξενόγλωσσο άλμπουμ. Σχετικά με τις εμφανίσεις της ανέφερε: «Θα λείπω συνέχεια, αλλά πάντα θα είναι στην Αθήνα η βάση μου. Πού να πας πιο όμορφα;» (Και φαντάζομαι να εννοεί ότι τέτοια νυχτοκάματα δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο.)

Πραγματικά, μακάρι η Ελένη Φουρέϊρα να κάνει τεράστια διεθνή καριέρα. Δεν με νοιάζει… Χέστηκα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να λέω ότι δεν έχει φωνή, ότι δεν είναι του γούστου μου τέτοιου είδους τραγούδια κλπ. κλπ.

Κάνει διεθνή καριέρα η Φουρέϊρα… Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.

Για τους κρετίνους αναγνώστες – να διευκρινίσω ότι αυτά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Εντάξει; Συνεννοηθήκαμε;

Όταν ακούσουμε τραγούδι στα Αγγλικά που το λέει η Ελένη Φουρέϊρα να βρίσκεται στο Νο 1 της Αγγλίας, τότε μπορούμε να μιλάμε για διεθνή καριέρα. Αυτό δηλαδή που έκανε μια άλλη Αλβανίδα, η Rita Ora.

Δείτε το video που έπεσε στην αντίληψη μου και ίσως καταλάβετε, ότι εμένα δεν μου αρέσουν τραγούδια με τέτοια μουσική και στίχους…. Δεν μου αρέσουν τραγουδίστριες με τέτοιες φωνές και με τέτοια αισθητική…

Πηγή: grxpress

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεύτερη η Φουρέιρα και η Κύπρος: Πρώτο το Ισραήλ με την Νέτα που έκανε την… κότα! (Βίντεο)

Πήγε καλά ο Α΄ημιτελικός της Γιουροβίζιον – Τι τηλεθέαση έκανε απέναντι σε Τατουάζ και Survivor

Πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 στην εταιρία του Ατζούν – Έγινε διευθύνων σύμβουλος (pic)